Username Password
Search

DA_Worldwide_Logo_Combined_RGB

DataFlex 2014/18.0 kiadás

A DataFlex egy komplett, megbízható fejlesztői és megvalósítási platform Windows-os és Web-es alkalmazások számára. Azáltal, hogy egy nyelven lehet fejleszteni különböző környezetek számára, a DataFlex gyorsabb fejlesztést tesz lehetővé, valamint alacsonyabb teljes szoftver költséget, mint a versenytársak.

A DataFlex 2014-es kiadása egy mérföldkő, ami demonstrálja a folyamatos elkötelezettségünket, hogy a hivatásos szoftver-fejlesztőket olyan eszközökkel lássuk el, amelyek egyedülállóan egyesítik az erőt, nyitottságot, folyamatosságot és innovációt, amire támaszkodhatnak.

Ahogy a technológiai iparág a legnagyobb horderejű és leggyorsabb változásokat hozza magával, a DataFlex 2014-es kiadása azt közvetíti, hogy a DataFlex mozgásban van, erősebb piaci jelenétet építve, és átfogóan változik, hogy lépést tudjon tartani egy olyan korszak lehetőségeivel, amikor a szoftverek és az információk szó szerint mindenkitől egy érintésnyire vannak.

Az új Web keretrendszernek igen jelentős szerepe van a termék jövőképének megvalósításában. A Windows-os keretrendszerünk erős és érett, a DataFlex Web keretrendszer pedig kellemes, Windows-szerű képességekről gondoskodik a böngésző alapú üzleti alkalmazások számára, közös technológiai alapon. Valamint az új keretrendszer megalapozza a jövőbeni mobil alkalmazások fejlesztését…

A DataFlex 2014 mind a Windows, mind a Web platform számára számos újítást, fejlesztést és beépített felhasználói javaslatot tartalmaz, hogy fokozza a fejlesztői produktivitást és csökkentse a teljes alkalmazás költségeit.