Username Password
Search

A Visual DataFlex 2010/16.0 megjelent!

Ma a Windows-os feljesztő eszközök között megjelent a nagyon várt új Visual DataFlex adatrács. Az adatrács új vezérlési szinteket biztosít a Windows-os alkalmazás adatrácsainak az alkalmazásában és funkcióiban. Az eredmény nagyon látványos. Az adatrácsok  lehetőségeinek kihasználásával az alkalmazás sokkal versenyképesebb lesz a piacon és jobban segíti a felhasználót.

Összehasonlítva a jelenlegi adatrácskezelést, az új Visual DataFlex 2010/16,0 által biztosítottal a fejlesztők nagyon sok új lehetőséget kapnak, mint pl. a cellákban történő text szerkesztés lehetőségét és a nagy adatállományok hatékony kezelését.

A Visual DataFlex 2010 adatrács kezelése a Codejock Extreme Report Control-ra támaszkodik. A fejlesztők szabadon használhatják a report vezérlést a UK SIG osztályokkat együtt amelyek tovább bővítik az adatok megjelenésének lehetőségeit.

A 2010-s verzióban az új AJAX Library 2.2 is szerepel, amelynek új szolgáltatásai segítik Önt a gyorsabb, robosztusabb, látványosabb web-es alkalmazások készítésében és új üzleti lehetőségeket nyit meg az Ön cégének.

Töltse le a legújabb verzióját a Visual DataFlex-nek és tapasztalja meg a magas-szintű funkcionalitást. További információkért vagy segítségért forduljon a NEXT Software Kft-hez vagy látogassa meg a Visual DataFlex forum-ot.

Segítse növelni a közösséget!

Kérjük küldje tovább ezt a levelet azoknak, akikről úgy gondolja, hogy érdeklődhetnek a Visual DataFlex 2010/16.0-ban bevezetett új adatrács szolgáltatások felől.